Accommodaties

’t Heerenhof

t Heerenhof is een zeer luxe accommodatie met 12 kamers waarvan 10 kamers voorzien van douche en toilet gelegen in een landelijke omgeving. Uniek gelegen, sfeervol vrijstaand vakantiehuis, geschikt voor zowel kleine als grote groepen tot maximaal 26 personen. Deze luxe en gezellige accommodatie is zeer geschikt voor families en (vrienden)groepen.

Details

Details

Prijzen beginnen bij: 425 per nacht

Details bekijken


’t Heerenhuijs

t Heerenhuijs is een zeer luxe accommodatie met 10 kamers voorzien van douche en toilet gelegen in een landelijke omgeving. Uniek gelegen, sfeervol vrijstaand vakantiehuis, geschikt voor zowel kleine als grote groepen tot maximaal 26 personen. Deze luxe en gezellige accommodatie is zeer geschikt voor families en (vrienden)groepen.

Details

Details

Prijzen beginnen bij: 375 per nacht

Details bekijken


’t Heerenbosch

t Heerenbosch is een zeer luxe groepsaccommodatie met alle kamers voorzien van douche en toilet gelegen in een landelijke omgeving. Uniek gelegen, sfeervol vrijstaand vakantiehuis, geschikt voor zowel kleine als grote groepen tot maximaal 20 personen. Deze luxe en gezellige accommodatie is zeer geschikt voor families en (vrienden)groepen. Vanuit het overdekte terras heeft u een … Verder lezen “’t Heerenbosch”

Details

Details

Prijzen beginnen bij: 375 per nacht

Details bekijken


De Hooischuur

De Hooischuur is een luxe groepsaccommodatie met kamers voorzien van douche en/of bad met toilet gelegen in een landelijke omgeving in Noord-Brabant. Uniek gelegen, sfeervolle vrijstaande boerderij, geschikt voor zowel kleine als grote groepen tot maximaal 18 personen. Deze luxe en gezellige accommodatie is zeer geschikt voor families en (vrienden)groepen. De accommodatie beschikt over 7 … Verder lezen “De Hooischuur”

Details

Details

Prijzen beginnen bij: 315 per nacht

Details bekijken


De Groenevelden

De Groenevelden is een vrijstaande luxe groepsaccommodatie gelegen in een landelijke omgeving in Brabant. Uniek gelegen, sfeervol vakantiehuis, geschikt voor zowel kleine als grote groepen tot maximaal 16 personen. Deze luxe en gezellige accommodatie is zeer geschikt voor families en (vrienden)groepen. Er is een grote sfeervol ingerichte huiskamer met daarin een houtkachel. Ook is er … Verder lezen “De Groenevelden”

Details

Details

Prijzen beginnen bij: 225 per nacht

Details bekijken


De Heerevelden

De Heerevelden is het achterste gedeelte van een oude boerderij, gelegen aan een weiland met mooie bosranden in Noord-Brabant. Uniek gelegen, sfeervolle vakantieboerderij, geschikt voor zowel kleine als grote groepen tot maximaal 16 personen. Deze luxe en gezellige groepsaccommodatie is zeer geschikt voor families en (vrienden)groepen. Er is een grote sfeervol ingerichte huiskamer met hierin … Verder lezen “De Heerevelden”

Details

Details

Prijzen beginnen bij: 225 per nacht

Details bekijken