’t Heerenhof

Onze gloednieuwe en zeer luxe accommodatie ’t Heerenhof gelegen in een landelijke omgeving. Perfect voor grote maar ook kleine families en (vrienden)groepen tot maximaal 26 personen. Naast de 10 slaapkamers met eigen douche en toilet heeft de accommodatie twee zolderkamers, compleet met eigen wastafel en toilet. Kom langs bij ons sfeervol, vrijstaand vakantiehuis in Brabant … Verder lezen “’t Heerenhof”

Details

Details

Prijzen beginnen bij: 2.052 per 4 nachten

Details bekijken


’t Heerenhuijs

Met 10 kamers voorzien van douche en toilet, plus twee zolderkamers met hun eigen wastafel en toilet is onze luxe accommodatie ’t Heerenhuijs toegankelijk voor iedereen tot maximaal 26 personen. Een landelijk gelegen groepsaccommodatie waar luxe en gezelligheid samenkomen met een gezellige bar in de woonkamer. Kom langs en voel je meteen thuis.

Details

Details

Prijzen beginnen bij: 1.852 per 4 nachten

Details bekijken


’t Heerenbosch

Verblijf in onze sfeervolle, vrijstaande, luxe accommodatie ’t Heerenbosch. Een zeer luxe groepsaccommodatie waarbij alle 10 de kamers uitgerust zijn met douche en toilet, omdat comfort voor ons vanzelfsprekend is. Groepsaccommodatie ’t Heerenbosch is beschikbaar voor families, (vrienden)groepen maar ook minder valide tot maximaal 20 personen. Ontdek buiten het vakantiehuis de verschillende mogelijkheden voor sport … Verder lezen “’t Heerenbosch”

Details

Details

Prijzen beginnen bij: 1.700 per 4 nachten

Details bekijken


De Hooischuur

Groepsaccommodatie De Hooischuur heeft 7 ruime slaapkamers op de eerste verdieping, elk voorzien van een eigen douche of bad en toilet. Ontdek daarnaast de bijzondere bedstee voor twee personen wat deze groepsaccommodatie de perfecte plek maakt voor zowel kleine als grote groepen tot maximaal 18 personen. Het elegante van de oude boerderij en de warme … Verder lezen “De Hooischuur”

Details

Details

Prijzen beginnen bij: 1.460 per 4 nachten

Details bekijken


De Groenevelden

Gelegen in een landelijke omgeving in Brabant biedt onze vrijstaande groepsaccommodatie De Groenevelden een onvergetelijke vakantie-ervaring voor groepen tot 16 personen. Kom genieten in onze knusse huiskamer met een warme houtkachel, een keuken voorzien van alle benodigdheden en speelruimte voor jong en oud. Het vakantiehuis beschikt op de 1e verdieping over 3 tweepersoons slaapkamers met … Verder lezen “De Groenevelden”

Details

Details

Prijzen beginnen bij: 900 per 4 nachten

Details bekijken


De Heerevelden

Kom langs en ontdek waar het allemaal begon bij Vakantiehuizen Versantvoort. Gelegen te midden van prachtige weilanden en bosranden, groepsaccommodatie De Heerevelden. Perfect voor families en (vrienden)groepen tot wel 16 personen. Buiten is er genoeg te beleven, van een trampoline tot zandbak, speeltoestellen en skelters. Voor de sportievelingen hebben we zelfs een volleybal- en voetbalveld. … Verder lezen “De Heerevelden”

Details

Details

Prijzen beginnen bij: 900 per 4 nachten

Details bekijken